Jeugdteam De swiepers en BC Raak ‘m: een geslaagde mix!

Jeugdteam BC Raak ‘m en De Swiepers na 6 wedstrijden ongeslagen bovenaan

GROU – Zondag 14 november stond alweer de 6de¬†wedstrijd van het jeugdteam J1 van BC Raak’m gepland. Dit team van BC Raak’m is een combinatieteam met De Swiepers uit Akkrum. De dames Ilse Kleinhuis en Inger Post spelen badminton in Grou en de heren Emil Oosterdijk en Steffen Rorije spelen bij Akkrum, gezamenlijk trainen ze in Grou en komen ze uit in de regio Noord competitie 3e klasse U17 (onder 17 jaar).
Om 9 uur werd gelijk begonnen met de eerste twee dubbels, beide wedstrijden werden in 2 games gewonnen door BC Raak’m. De uit Drachten afkomstige tegenstanders hadden te kampen met ziekte en daarom stonden er twee invallers opgesteld maar die wisten zich kranig te weren. Zo werden de singels alle vier in 2 games gewonnen door BC Raak’m maar werd het in een van de dubbels nog even spannend, maar met 21-16 en 21-14 werd ook deze wedstrijd uiteindelijk gewonnen door de spelers van BC Raak’m. Dit bracht de eindstand op een mooie 8-0 overwinning en staat J1 na 6 wedstrijden bovenaan in hun poule.

De eerstvolgende thuiswedstrijd wordt op 5 december vanaf 9 uur gespeeld in sporthal De Twine.